Învățare la distanță cu ajutorul Google CLASSROOM și Microsoft TEAMS

Acest an este, cu siguranță, un punct de cotitură în ceea ce privește modul de utilizare a tehnologiei în educație și formare. Este un moment pentru a da o nouă formă educației și a o moderniza pentru era digitală. În acest context, Casa Corpului Didactic Sălaj a sesizat nevoia  actuală de formare a cadrelor didactice și demarează seria a doua  a programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării, Învățare la distanță cu ajutorul Google CLASSROOM și Microsoft TEAMS, având drept grup țintă cadre didactice din județul Sălaj. Scopul programului de formare constă în dezvoltarea competențelor cadrelor didactice de a utiliza platformele  mai sus menționate. Cursul se desfășoară ONLINE în perioada 31.10.2020-13.11.2020 și la acesta s-au înscris 182 de participanți (în 5 grupe).

 

Director CCD Sălaj,

Prof. Gheorghe Bancea

Învățare la distanță cu ajutorul Google CLASSROOM și Microsoft TEAMS

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării, Învățare la distanță cu ajutorul Google CLASSROOM și Microsoft TEAMS, având grup țintă cadre didactice din județul Sălaj.

Cursul se desfășoară ONLINE.

În acest sens, dacă sunteți interesați, vă rugăm să vă înscrieți la curs până vineri, 23.10.2020, prin accesarea linkului de mai jos. Menționăm că programul cursului și componența grupelor vor fi anunțate după finalizarea înscrierilor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuBp7yT8GWID_IzkRRk2ueIFZYUn9AP5GmqZL16cXiNEtoGw/viewform

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail și nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

Formatori:

prof. Deac Paula - Cristina, Colegiul National „Silvania” Zalău

prof. Domuța Gabriela, Colegiul National „Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei

prof. Morar Florin, Colegiul National „Silvania” Zalău
prof. Revnic Gheorghe, Colegiul National „Silvania” Zalău

prof. Vasil Otilia - Maria, Colegiul National „Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei

 

Director CCD Sălaj,

prof. Gheorghe BANCEA

Proiectarea, organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul online

Casa Corpului Didactic Sălaj desfășoară în perioada 20 octombrie - 06 noiembrie 2020,  programul de formare continuă  Proiectarea, organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul online. Grupul țintă îl reprezintă cadrele didactice care predau în limba maghiară. Acest program de formare vine în sprijinul dascălilor în organizarea și desfășurarea activității de învățare cu ajutorul instrumentelor / aplicațiilor digitale. Prin acest program, derulat în sistem online, cursanții se vor familiariza cu aplicații / software-uri educaționale, instrumente inovative, precum și cu modalitățile de utilizare și integrare a acestora în activitățile cu elevii. Durata programului este de 20 de ore, fiind înscrise 80 de cadre didactice din județ,  dintre care 39  provin din mediul urban și 41 din mediul rural.

 

Director CCD Sălaj,

Prof. Gheorghe Bancea

Proiectarea, organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul online

În atenția directorului unității de învățământ și a responsabilului cu dezvoltarea profesională!

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării, Proiectarea, organizarea și desfășurarea activității didactice în mediul online. Acest program se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care predau în limba maghiară

Cursul se desfășoară ONLINE, are 20 ore și costă 80 lei.

Înscrierea se va face accesând link-ul de mai jos, până la data de 14.10.2020, orele 12.00:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuBp7yT8GWID_IzkRRk2ueIFZYUn9AP5GmqZL16cXiNEtoGw/viewformDetalii privind plata:

1. Dacă unitatea d-voastră poate suporta costurile programului de formare, veți solicita în scris Casei Corpului Didactic Sălaj, emiterea unei facturi în care se va menționa numele cursantului și suma pe care o poate suporta unitatea, per persoană.

2. Dacă unitatea de învățământ NU are posibilitatea de a achita contravaloarea programului, persoanele fizice vor achita taxa programului de formare în contul Casei Corpului Didactic Sălaj deschis la Trezoreria Zalău, cont IBAN RO58TREZ56120E335000XXXX – cod fiscal Casa Corpului Didactic 4870702 (persoanele fizice vor face plata din conturile personale în contul Casei Corpului Didactic Sălaj menționat mai sus). De asemenea persoana fizică va menționa în momentul efectuării plății: „Taxă program formare continuă - Proiectarea, organizarea și desfășurarea activității didactice în mediul online”.

Important!!!

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail si nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

Responsabil program: profesor metodist CCD Sălaj - Galvácsy Laura

Formator:  Hari Tunde Hajnalka


Director CCD Sălaj,

prof. BANCEA Gheorghe

Mesaj de Ziua Educatiei

Dragi colegi,

Ziua Educației din acest an este, mai mult decât oricând, ziua educatorilor de pretutindeni. Este o celebrare a școlii și a truditorilor acesteia, într-un an cu mai multe provocări și schimbări decât ne-am fi putut imagina. Cum să predai în plină criză? Cum să-ți reimaginezi și să-ți reinventezi viitorul profesiei? Cum să asiguri accesul tuturor copiilor la educație? Iată doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem toți! Educația trebuie să continue, școala trebuie să-și mențină rolul de a deschide mințile și inimile copiilor în această lume dinamică. Dascălii joacă un imens rol în societate și această zi este o ocazie minunată să le recunoaștem efortul, dedicarea și sacrificiile. La mulți ani!

 

 

Director CCD,

prof. BANCEA Gheorghe

Pagina 2 din 29

2

NOU!!! FORMAREA PERSONALULUI DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 

prof. Gheorghe BANCEA

 

 • Marţi: 15.00-17.00
 • Joi: 13.00-15.00

 


Program consultanţă profesori metodiști:

 

prof. Sanda BULGĂREAN

 

 • Luni: 14.00-16.00
 • Miercuri: 14.00-16.00

 

prof. Laura GALVÁCSY

 

 • Marţi: 14.00-16.00
 • Vineri: 12.00-14.00

 

prof. Bianca MATEI

 

 • Miercuri: 13.00-15.00
 • Joi: 14.00-16.00

 


Program relaţii cu publicul

 

Bibliotecă:

Bibliotecar: ing. Rodica TURC

 

 • Luni: 12.00-16.30
 • Miercuri: 12.00-16.30
 • Vineri: 12.00-14.00

 

 

Laboratorul multimedia:

Responsabil: ing. Mirela COSTRUȚ

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

 

 

Editura Școala Noastră:

Responsabil: ing. Mirela COSTRUȚ

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

 

Galerie foto-video

Cine e online?

Avem 7 vizitatori online

Cauta ...