Curs pregatire Titularizare

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu dezvoltarea profesionala!


Casa Corpului Didactic Salaj isi propune demararea programului de formare avizat de MENCS, "Pregatire pentru examenul national de titularizare in invatamant". Cursul este gratuit, are 20 ore si se adreseaza cadrelor didactice care urmează sa sustina examenul de Titularizare in invatamant.

Formator - prof. dr. Opre Mihaela, Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” Zalau

In acest sens, cei interesati sunt rugati sa completeze tabelul atasat pana in data de 21 iunie 2016 si sa il trimita pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . In functie de solicitarile d-voastra, vom constitui grupele, urmand sa va anuntam programul cursului.


Registru Titularizare 2016

Director CCD Salaj,
prof. Fort Corina

Intalnirea semestriala a responsabililor cu dezvoltarea profesionala

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu dezvoltarea profesionala!!


Miercuri, 15.06.2016, de la ora 14.30, in sala de sedinte a ISJ Salaj (etaj 1), va avea loc intalnirea semestriala a responsabililor cu dezvoltarea profesionala din unitatile de invatamant - tema: "Analiza nevoii de formare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar".
In acest sens, va rugam sa faceti toate demersurile necesare, astfel incat la aceasta intalnire sa fie prezent responsabilul cu dezvoltarea profesionala din unitatea dumneavoastra.

Cu aceasta ocazie, vor fi distribuite Revista "Scoala Noastra" si Buletinul Informativ "Scoala Salajeana".

Va multumim pentru colaborare!


Director CCD Salaj,
prof. Corina Fort

Simpozion judetean

În atenţia directorului unităţii de învăţământ şi a responsabilului cu dezvoltarea profesională!Casa Corpului Didactic Salaj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, organizeaza Simpozionul Judetean cu tema "Modalitati de eficientizare a demersului didactic. De la teorie la practica”. Va rugam sa popularizati informatiile despre simpozion (pe care le gasiti in documentele atasate) in institutia dumneavoastra.

Va multumim pentru colaborare!
Persoana de contact: prof. metodist Bumbas Corina, tel. 0747503970

Documentele simpozionului:

Declaratie

Fisa de inscriere

Regulament

 

Director C.C.D. Salaj,
Prof. Fort Corina

Revista Scoala Noastra

În atenţia cadrelor didactice din judeţ!!!

In perioada 1-30 aprilie 2016, la redacţia revistei Şcoala Noastră se primesc articole de specialitate sau care reflectă preocupările dumneavoastră literare (pentru rubricile Management educaţional, Educaţie. Învăţământ, Pagini de istorie, Portrete, Biblioteca ieri şi azi, Repere geografice, Literatură, Cultură şi artă etc.). Materialele destinate publicării se vor trimite pe adresa redacţiei, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în format standard A4, font Times New Roman, cu caractere diacritice, la un rând, size 12, titlu 12 bold cu majuscule, având în medie 3-4 pagini. Este strict necesară menţionarea tuturor surselor de informaţie consultate (în bibliografie sau note de subsol), precum şi respectarea normelor de tehnoredactare precizate. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor, pentru formulări şi calitatea traducerilor (acolo unde este cazul) revine în întregime autorilor.
Colectivul de redactie
al revistei Şcoala Noastră

Invitatie la Zilele Invatamantului Salajean

In atentia directorului unitatii de invatamant!

Avem bucuria de a va invita sa participati la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a noua editii a Zilelor invatamantului salajean.
Astfel, luni, 23.11.2015, ora 14.30 (sala de sedinte a ISJ Salaj), sunt asteptati directorii unitatilor de invatamant pentru a lua parte la lansarile de carte ale cadrelor didactice din judetul nostru, sub egida editurilor "Scoala Noastra" si "Caiete Silvane".
Marti, 24.11.2015, ora 14.30 (sala de sedinte a ISJ Salaj), sunt asteptate cadrele didactice si elevii cu preocupari literare, la Cercul literar al cadrelor didactice (invitati: prof. Silvia Bodea si elevul Tudor Alexandru Trif).
Miercuri, 25.11.2015, ora 14.30 (holul Casei Corpului Didactic Salaj) asteptam cadre didactice si elevi pentru a participa la vernisajul expozitiei de pictura, realizata de elevii Liceului de Arta "Ioan Sima" Zalau, coordonati de prof. Muresan Malina, precum si al expozitiei de fotografie, coordonata de Matyas Mirel, profesor la Colegiul Tehnic "Al. Papiu Ilarian" Zalau.


Director CCD Salaj,
prof. FORT Corina Emilia

Pagina 5 din 23

5

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 • prof. Corina Emilia Forţ
  • Marţi: 15.00-17.00
  • Joi: 13.00-15.00

Program consultanţă profesori metodişti:

 • prof. Sanda Bulgărean
  • Luni: 14.00-16.00
  • Miercuri: 14.00-16.00
 • prof. Alexandru Mureşan
  • Miercuri: 13.00-15.00
  • Joi: 14.00-16.00
 • prof. Corina Bumbaş
  • Marţi: 14.00-16.00
  • Vineri: 12.00-14.00

Program relaţii cu publicul bibliotecă:

 • Bibliotecar: Rodica Turc
  • Luni: 12.00-16.30
  • Miercuri: 12.00-16.30
  • Vineri: 12.00-14.00

Galerie foto-video

Cine e online?

Avem 10 vizitatori online

Cauta ...