Revista Scoala Noastra

În atenţia tuturor cadrelor didactice din judeţ!!!


In perioada 1-31 MARTIE 2017, la redacţia revistei Şcoala Noastră se primesc articole de specialitate sau care reflectă preocupările dumneavoastră literare (pentru rubricile Management educaţional, Educaţie. Învăţământ, Pagini de istorie, Portrete, Biblioteca ieri şi azi, Repere geografice, Literatură, Cultură şi artă etc.). Materialele destinate publicării se vor trimite pe adresa redacţiei, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în format standard A4, font Times New Roman, cu caractere diacritice, la un rând, size 12, titlu 12 bold cu majuscule, având în medie 3-4 pagini. Este strict necesară menţionarea tuturor surselor de informaţie consultate (în bibliografie sau note de subsol), precum şi respectarea normelor de tehnoredactare precizate. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor, pentru formulări şi calitatea traducerilor (acolo unde este cazul) revine în întregime autorilor.

Colectivul de redactie
al revistei Scoala Noastra


Adresa redactiei:
str. Unirii nr. 2
450059 Zalau
tel.: 0260/661396 (secretariat CCD)
mobil: 0760 789 994 (Mirela Costrut)
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Invitatie Zilele Invatamantului Salajean

Revista Scoala Noastra

În atenţia cadrelor didactice din judeţ!!!

In perioada 3-17 octombrie 2016, la redacţia revistei Şcoala Noastră se primesc articole de specialitate sau care reflectă preocupările dumneavoastră literare (pentru rubricile Management educaţional, Educaţie. Învăţământ, Pagini de istorie, Portrete, Biblioteca ieri şi azi, Repere geografice, Literatură, Cultură şi artă etc.). Materialele destinate publicării se vor trimite pe adresa redacţiei, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în format standard A4, font Times New Roman, cu caractere diacritice, la un rând, size 12, titlu 12 bold cu majuscule, având în medie 3-4 pagini. Este strict necesară menţionarea tuturor surselor de informaţie consultate (în bibliografie sau note de subsol), precum şi respectarea normelor de tehnoredactare precizate. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor, pentru formulări şi calitatea traducerilor (acolo unde este cazul) revine în întregime autorilor.
Colectivul de redacţie
al revistei Şcoala Noastră

Instruire metodica si psihopedagogică

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu dezvoltarea profesionala!


Marti, 21.06.2016, orele 15.00, incep activitatile de formare din cadrul cursului avizat de MENCS, "Instruire metodica si psihopedagogică în vederea susţinerii examenului de Definitivat". Activitatile de formare se vor desfasura la sediul CCD Salaj, etaj 1, sala de sedinte.

Important!
La prima intalnire cu formatorul, cadrele didactice inscrise (vezi tabelul atasat) vor aduce urmatoarele documente:

1. formularul de inscriere completat (anexa 1 - atasata, avizata de directorul unitatii);
2. o adeverinta de incadrare de la unitatea scolara (anexa 2 - atasata);
3. copie dupa certificatul de nastere;
4. copie după CI/BI;
5. copie dupa certificatul de casatorie (daca e cazul);
6. copie după actul de studii (bacalaureat sau licenta).

Registru Definitivat 2016

Corina Bumbas, profesor metodist

Curs pregatire Titularizare

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu dezvoltarea profesionala!


Casa Corpului Didactic Salaj isi propune demararea programului de formare avizat de MENCS, "Pregatire pentru examenul national de titularizare in invatamant". Cursul este gratuit, are 20 ore si se adreseaza cadrelor didactice care urmează sa sustina examenul de Titularizare in invatamant.

Formator - prof. dr. Opre Mihaela, Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” Zalau

In acest sens, cei interesati sunt rugati sa completeze tabelul atasat pana in data de 21 iunie 2016 si sa il trimita pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . In functie de solicitarile d-voastra, vom constitui grupele, urmand sa va anuntam programul cursului.


Registru Titularizare 2016

Director CCD Salaj,
prof. Fort Corina

Pagina 6 din 24

6

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 • prof. Corina Emilia Forţ
  • Marţi: 15.00-17.00
  • Joi: 13.00-15.00

Program consultanţă profesori metodişti:

 • prof. Sanda Bulgărean
  • Luni: 14.00-16.00
  • Miercuri: 14.00-16.00
 • prof. Alexandru Mureşan
  • Miercuri: 13.00-15.00
  • Joi: 14.00-16.00
 • prof. Corina Bumbaş
  • Marţi: 14.00-16.00
  • Vineri: 12.00-14.00

Program relaţii cu publicul bibliotecă:

 • Bibliotecar: Rodica Turc
  • Luni: 12.00-16.30
  • Miercuri: 12.00-16.30
  • Vineri: 12.00-14.00

Galerie foto-video

Cine e online?

Avem 10 vizitatori online

Cauta ...