De la clasă fără bullying la școală fără bullying. Strategii de combatere a fenomenului bullying în mediul școlar

În atenția directorului unității de învățământ!

 

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării „De la clasă fără bullying la școală fără bullying. Strategii de combatere a fenomenului bullying în mediul școlar” , având grup țintă cadre didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal din unităţile şcolare din judeţul Sălaj.

 

Cursul se desfășoară ONLINE, are 20 ore și costă 100 lei.

 

În acest sens, cadrele didactice interesate, se vor înscrie la curs până vineri, 26.02.2021prin accesarea linkului de mai jos (vă rugăm să completați cu diacritice, să nu folosiți prescurtări sau majuscule). Menționăm că orarul cursului, componența grupelor și alte detalii privind documentele necesare și modalitatea de plată vor fi anunțate după finalizarea înscrierilor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIspYluZJ_mo6toqH1kO_ddWBC3t-OnoyAcNgDcGRzyoUO4Q/viewform

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail și nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

 

Formatori:

Prof. Alina BRĂBAN

Prof. Camelia BÎRSAN

 

 

Director CCD Sălaj,

prof. Gheorghe BANCEA

Cultura emoțională în cariera didactică

În atenția directorului unității de învățământ!

 

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă acreditat de Ministerul Educației și CercetăriiCultura emoțională în cariera didactică, având grup țintă cadre didactice din învățământul preuniversitar din județul Sălaj.

Cursul se desfășoară ONLINE, are 60 ore15 CPT și costă 240 lei.

 

În acest sens, cadrele didactice interesate, se vor înscrie la curs până vineri, 19.02.2021prin accesarea linkului de mai jos (vă rugăm, acolo unde este cazul, să completați cu diacritice și să nu folosiți prescurtări). Menționăm că orarul cursului, componența grupelor și alte detalii privind documentele necesare și modalitatea de plată vor fi anunțate după finalizarea înscrierilor.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRKtJzthV6Cfhb7k0X_8duw7Tz3LMPLVlRBNP1XMYrxHir_w/viewform

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail și nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

 

Formatori:

Prof. Gregorovici Corina

Prof. Gudea Mioara

Prof. Maghiu Paula Lucia Mihaela

 

 

Director CCD Sălaj,

prof. BANCEA Gheorghe

Expoziție aniversară

 

I.L. Caragiale, unul din cei mai importanți scriitori români, s-a născut la 1 februarie 1982. A început să scrie poezii și a fost fascinat de teatru. Părinte al schiței în literatura română, Caragiale a fost și un remarcabil nuvelist, cultivând proza de observație psihologică, naturalistă și fantastică. De asemenea, I. L. Caragiale  a tradus din operele lui Mark Twain, Charles Baudelaire, Edgar Allan Poe ș.a., iar opera sa a fost, la rândul ei, tradusă în numeroase limbi.

Azi se împlinesc 169 de ani de la nașterea marelui dramaturg.

I. L.. Caragiale este omagiat la Biblioteca Documentară a Casei Corpului Didactic  Sălaj, printr-o expoziție de carte cu titlul ”OMUL ZILEI”.

 

Proiectarea, organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul online.

În atenția directorului unității de învățământ!

 

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării „Proiectarea, organizarea și desfășurarea activității didactice în mediul online”, având grup țintă cadre didactice din învățământul preuniversitar care predau în limba maghiară din județul Sălaj.

Cursul se desfășoară ONLINE, are 20 ore și costa 80 lei.

 

În acest sens, cadrele didactice interesate, se vor înscrie la curs până vineri, 05.02.2021prin accesarea linkului de mai jos. Menționăm că programul cursului și componența grupelor vor fi anunțate după finalizarea înscrierilor.

 

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail si nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

 

Formator:  prof. Hari Tunde Hajnalka, inspector școlarhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXwJRbQDnZAdcCYELbGVlSnoTYpGGWzgJZTjwSSFJMIZGExw/viewform

Ziua Culturii Naționale

15 Ianuarie nu e doar ziua de naștere a poetului Mihai Eminescu, ci și Ziua Culturii Naționale. E o zi de celebrare a poetului, dar și de reflecție asupra  culturii române.

De la poetul pe care îl omagiem în 15 Ianuarie, putem să învățăm sau să ne reamintim ce înseamnă dragostea, natura, istoria, cosmosul, conștiința.

Prin cultură suntem  guvernați de către norme, valori, tradiții  și obiceiuri, toate acestea reprezentând  stâlpii unei societăți funcționale. Astăzi sărbătorim literatura, muzica, artele vizuale și pe cele plastice, gastronomia, limba, patrimoniul. Dar cultura națională înseamnă și moralitate, etică, legături  comunitare puternice. Înseamnă  și arta dialogului, schimbul de opinii, diversitatea, spiritualitatea.

Ziua Culturii Naționale nu e doar astăzi, e în fiecare zi când deschidem o carte în limba română, când vedem un film românesc, când mergem la teatru sau când  ne hrănim  sufletul cu muzica noastră.  E și  atunci când aflăm ceva frumos despre compatrioții noștri, când ne simțim mai buni, mai bogați interior și mai împliniți.

Să ne bucurăm împreună de apartenența și de identitatea noastră!


--
Profesori metodiști CCD Sălaj:

prof. Sanda BULGĂREAN

prof. Laura GALVACSY

prof. Bianca MATEI

„Aventura vieții este să înveți” (W.A. Ward)

 

Pagina 6 din 36

6

NOU!!! FORMAREA PERSONALULUI DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 

prof. Gheorghe BANCEA

 

 • Marţi: 15.00-17.00
 • Joi: 13.00-15.00

 


Program consultanţă profesori metodiști:

 

prof. Sanda BULGĂREAN

 

 • Luni: 14.00-16.00
 • Miercuri: 14.00-16.00

 

prof. Lucian GOGA

 

 • Marţi: 14.00-16.00
 • Vineri: 12.00-14.00

 

prof. Bianca MATEI

 

 • Miercuri: 13.00-15.00
 • Joi: 14.00-16.00

 


Program relaţii cu publicul

 

Bibliotecă:

Bibliotecar: ing. Rodica TURC

 

 • Luni: 12.00-16.30
 • Miercuri: 12.00-16.30
 • Vineri: 12.00-14.00

 

 

Laboratorul multimedia:

Responsabil: Katalin SZEREDAI

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

 

 

Editura Școala Noastră:

Responsabil: Katalin SZEREDAI

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

GALERIE FOTO

Cine e online?

Avem 8 vizitatori online

Cauta ...