Modalități alternative de evaluare a cunoștințelor la elevi, cu instrumente TIC

Casa Corpului Didactic Sălaj desfășoară în perioada 20 noiembrie - 07 decembrie 2020,  programul de formare continuă Modalități alternative de evaluare a cunoștințelor la elevi, cu instrumente TIC. Grupul țintă îl reprezintă cadrele didactice care predau în limba maghiară. Acest program de formare vine în sprijinul dascălilor în organizarea și desfășurarea activității de evaluare cu ajutorul instrumentelor / aplicațiilor digitale. Prin acest program, derulat în sistem online, cursanții se vor familiariza cu aplicații / software-uri educaționale, instrumente inovative, precum și cu modalitățile de utilizare și integrare a acestora în evaluarea elevilor. Durata programului este de 20 de ore, fiind înscrise 68 de cadre didactice din județ.

Modalități alternative de evaluare a cunoștințelor la elevi, cu instrumente TIC

În atenția directorului unității de învățământ și a responsabilului cu dezvoltarea profesională!

Casa Corpului Didactic Sălaj își propune demararea programului de formare continuă avizat de Ministerul Educației și Cercetării, „Modalități alternative de evaluare a cunoștințelor la elevi, cu instrumente TIC”.

Grupul țintă îl reprezintă cadrele didactice care predau în  LIMBA MAGHIARĂ.

Cursul se desfășoară ONLINE, are 20 ore și costă 80 lei.

Înscrierea se va face accesând link-ul de mai jos, până la data de 19.11.2020ora 15:00.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuBp7yT8GWID_IzkRRk2ueIFZYUn9AP5GmqZL16cXiNEtoGw/viewform

 

Menționăm că programul cursului și componența grupelor, precum și detalii despre plată vor fi anunțate după finalizarea înscrierilor.

Prin înscrierea la acest curs, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de e-mail și nr. de telefon), care vor fi utilizate pentru realizarea conturilor pe platformă.

Responsabil program: profesor metodist CCD Sălaj – prof. Matei Bianca

Formator: Prof. HARI TUNDE HAJNALKA

 

Director CCD Sălaj,

prof. Gheorghe BANCEA

Iubesc lectura!

Biblioteca este o instituție în același timp depozitară și purtătoare de cultură, obligată prin natura ei să își aducă mai aproape utilizatorii. În contextul actual al distanțării sociale, avem nevoie să ne simțim conectați la realitate prin lectură.

Astfel, în ultima săptămână din octombrie au avut loc activități în cadrul parteneriatului „Iubesc lectura”, un parteneriat educațional desfășurat între Biblioteca CCD Sălaj și Biblioteca Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Împreună cu doamna Ioana Cadar (profesor pentru învățământul primar), elevii clasei a III-a, deși se aflau în vacanță, au deschis cărțile, ca să își multiplice cunoștințele și să își lărgească orizonturile culturale, pentru a fi mai puternici în viață. Cartea, desigur, îi ajută să-și pună întrebări, să răspundă, să afle lucruri noi, să le înțeleagă, le oferă un punct de sprijin și o speranță pentru ziua de mâine. Așadar, să-i privim cât sunt de frumoși, căci, da, iubesc lectura!

Biblioteca CCD Sălaj

CRED - Apeluri selectie experti de diseminat

 

Dragi colegi,
Va rog sa diseminati informatia privind cele doua apeluri de selectie: primul pentru formatori si al doilea pentru experti RED, pe care le-am lansat ieri. Va rog sa organizati postarea pe site-urile CCD din judetele dumneavoastra cele doua apeluri de selectie (fiecare apel are si anexe) si sa trimiteti linkul la care ati postat Teodorei Pop pana joi, 5 noiembrie. Puteti posta apelurile sau puteti posta doar linkul catre CCD Cluj
unde, pe prima pagina se gasesc aceste apeluri.
De asemenea, va rog sa postati afisul privind selectia de experti RED din tara, doarece selectia se face pe discipline si colegii din judetul dumneavoastra pot candida in orice regiune, conform disciplinei predate.
Asadar, va rog sa ii rimiteti Teodorei 3 linkuri:
1. postarea apelului pentru formatori (sau linkul catre CCD Cluj)
2. postarea apelului pentru experti RED selectati de CCD Cluj pentru disciplinele biologie si fizica (sau linkul catre CCD Cluj)
3. Postarea afisului atasat pentru selectia nationala pe discipline
Va doresc o dupa-amiaza placuta!
Mihaela Popescu
Director Casa Corpului Didactic Cluj

 

 

Expozitie de arta

Casa Corpului Didactic Sălaj, în parteneriat cu Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" Zalău și cu Clubul Copiilor din Cehu Silvaniei, a organizat o expoziție de pictură, grafică și tehnici mixte nonconventionale, intitulată ,,Aripile unui copil dintr-o carte". Acțiunea face parte dintr-o serie de activități culturale pe care CCD Sălaj le-a prevăzut pentru acest prim semestru. Exponatele, realizate de către elevii din învățământul primar și gimnazial și coordonați de către doamna profesoară de arte plastice și vizuale Moisi- Risco Raluca, sunt gata să fie descoperite de către privitori, chiar dacă, deocamdată, în acest mediu virtual., pe pagina de facebook a institutiei.
Lucrările sunt realizate în tehnici diferite, pornind de la jocul colajului până la suprapunerile cromatice, devenind mixturi, fragmente sau frânturi de aminitiri care se reîntregesc sub forma unui puzzle, rezultând o imagine complexă a temei propuse. Copilăria este cea care ne dă primele valori și primele repere. Lumea copilăriei este lumea cea mai inocentă, o lume magică lipsită de griji.
Prin vizualizarea fiecărei lucrări, vă invităm la un exercițiu de imaginație : să vă întoarceți în timp și să căutați acele cărți, povești care și-au pus amprenta, inconștient în sufletul dumneavoastră și să retrăiți momentele frumoase din viața de copil. Copilăria este universală, ea nu ține cont de timp și spațiu.

Pagina 8 din 36

8

NOU!!! FORMAREA PERSONALULUI DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 

prof. Gheorghe BANCEA

 

 • Marţi: 15.00-17.00
 • Joi: 13.00-15.00

 


Program consultanţă profesori metodiști:

 

prof. Sanda BULGĂREAN

 

 • Luni: 14.00-16.00
 • Miercuri: 14.00-16.00

 

prof. Lucian GOGA

 

 • Marţi: 14.00-16.00
 • Vineri: 12.00-14.00

 

prof. Bianca MATEI

 

 • Miercuri: 13.00-15.00
 • Joi: 14.00-16.00

 


Program relaţii cu publicul

 

Bibliotecă:

Bibliotecar: ing. Rodica TURC

 

 • Luni: 12.00-16.30
 • Miercuri: 12.00-16.30
 • Vineri: 12.00-14.00

 

 

Laboratorul multimedia:

Responsabil: Katalin SZEREDAI

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

 

 

Editura Școala Noastră:

Responsabil: Katalin SZEREDAI

 

 • Luni - Joi: 8.00-16.30
 • Vineri: 8.00 - 14.00

GALERIE FOTO

Cine e online?

Avem 7 vizitatori online

Cauta ...