Curs de pregatire pentru Definitivat

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu formarea continua!!!


Casa Corpului Didactic Salaj isi propune demararea programului de formare avizat MECS "Instruire metodica si psihopedagogică în vederea susţinerii examenului de Definitivat". Cursul are 20 ore si se adreseaza cadrelor didactice din judeţul Sălaj care urmează să susţină examenul pentru acordarea Definitivarii în învăţământ în sesiunea iulie 2015, formator - prof. dr. Marcus Ioana.

Mentionam ca acest curs vizeaza pregatirea cadrelor didactice privind aspectele metodice din programa pentru definitivat si nu cele de didactica a specialitatii.

In acest sens, cei interesati sunt rugati sa completeze tabelul atasat pana in data de 5 iunie 2015 si sa il trimita pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . In functie de solicitarile d-voastra, vom constitui grupele, urmand  sa va anuntam programul cursului.


Director CCD Salaj,
prof. Fort Corina

Revista Scoala Noastra

In perioada 20 aprilie - 10 mai 2015, la redacţia revistei Şcoala Noastră se primesc articole de specialitate sau care reflectă preocupările dumneavoastră literare (pentru rubricile Management educaţional, Educaţie. Învăţământ, Pagini de istorie, Portrete, Biblioteca ieri şi azi, Repere geografice, Literatură, Cultură şi artă etc.). Materialele destinate publicării se vor trimite pe adresa redacţiei, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în format standard A4, font Times New Roman sau Garamond, cu caractere diacritice, la un rând, size 12, titlu 12 bold cu majuscule, având în medie 3-4 pagini. Este strict necesară menţionarea surselor de informaţie consultate (în bibliografie sau note de subsol), precum şi respectarea normelor de tehnoredactare precizate. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor, pentru formulări şi calitatea traducerilor (acolo unde este cazul) revine în întregime autorilor.Colectivul de redactie
al revistei Scoala Noastra

Intalnirea semestriala RDP

In atentia directorului unitatii de invatamant si a responsabilului cu dezvoltarea profesionala!!


Luni, 08.06.2015, de la ora 14.30, in sala de sedinte a ISJ Salaj (etaj 1), va avea loc intalnirea semestriala cu responsabilii cu dezvoltarea profesionala din unitatile de invatamant - tema: "Analiza nevoii de formare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar".
In acest sens, va rugam sa faceti toate demersurile necesare, astfel incat la aceasta intalnire sa fie prezent responsabilul cu dezvoltarea profesionala din unitatea dumneavoastra.

Cu aceasta ocazie, vor fi distribuite revista "Scoala Noastra" si buletinul informativ "Scoala Salajeana".

Va multumim pentru colaborare!


Director CCD Salaj,
prof. Corina Fort

Simpozion Judetean CCD Salaj

Buna ziua,

Din considerente tehnice, Simpozionul Judetean cu tema "Inovatie si creativitate in activitatea didactica" se va desfasura marti, 17 martie 2015, de la ora 15.00, in sala de curs a CCD Salaj (etaj 1).

Va rugam sa popularizati informatiile in unitatea dumneavoastra.

Va asteptam!

Director CCD Salaj,
prof. Corina Fort

Cercul literar al cadrelor didactice - martie

 

Casa Corpului Didactic Sălaj organizează miercuri, 4 martie 2015, începând cu ora 15.00, două activităţi culturale:

 • Expoziţie de pictură: "Anotimpuri". Autor: prof. Mariana Iuga, Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" Zalău. Vernisaj: Ioana Marcela Băbănaş, Galeriile de Artă "Ioan Sima" Zalău.
 • Cercul literar al cadrelor didactice:  "În aşteptarea primăverii". Invitat: prof. Marcel Lucaciu, inspector şcolar la ISJ Sălaj.

Activităţile se vor desfăşura la sediul CCD Sălaj, etajul I, sala de şedinţe.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Director CCD Sălaj,

prof. Corina Forţ

 

Pagina 9 din 24

9

Relatii cu publicul

Program audienţe director:

 • prof. Corina Emilia Forţ
  • Marţi: 15.00-17.00
  • Joi: 13.00-15.00

Program consultanţă profesori metodişti:

 • prof. Sanda Bulgărean
  • Luni: 14.00-16.00
  • Miercuri: 14.00-16.00
 • prof. Alexandru Mureşan
  • Miercuri: 13.00-15.00
  • Joi: 14.00-16.00
 • prof. Corina Bumbaş
  • Marţi: 14.00-16.00
  • Vineri: 12.00-14.00

Program relaţii cu publicul bibliotecă:

 • Bibliotecar: Rodica Turc
  • Luni: 12.00-16.30
  • Miercuri: 12.00-16.30
  • Vineri: 12.00-14.00

Galerie foto-video

Cine e online?

Avem 14 vizitatori online

Cauta ...